Velkommen til!
KOM MED PÅ JAZZCAMP FOR PIGER

Har du lyst til at spille i band med andre seje piger?

På JazzCamp for Piger handler det om at give den gas med rytmisk musik og at skabe ny musik, mens I har det sjovt. Alle kan være med - også selvom du spiller klassisk musik eller synger til hverdag.

JazzCamp for Piger er fire dages spændende musikundervisning og inspirationscamp for piger og andre børn, der opfatter sig selv som piger og går i 3.-9. klasse. Du vil få undervisning i at spille sammen som et band, improvisere og skabe helt ny musik. Du vil i løbet af ugen blive inspireret til at spille ud fra nogle helt nye metoder og på instrumenter, du måske aldrig havde forestillet dig. Spiller du et klassisk instrument, kan du få lov at give den gas med rytmisk musik på dit eget eller et helt nyt instrument! 

Hvem kan være med?

Alle kan være med! I bliver inddelt efter niveau, så vi danner hold for både begyndere og øvede. Eneste krav er lysten til at spille musik sammen og have det sjovt. Du må gerne være sanger normalt, men denne uge skal du være klar på at prøve at spille på instrumenter. Det bliver sjovt – også selv om du ikke har prøvet det før!

JazzCamp for Piger foregår i 2021 i uge 26 i skolernes sommerferie - hold dig opdateret og find en JazzCamp nær dig, når vi offentliggør camps løbende her på siden!

Vi offentliggør desuden løbende i vores facebookgruppe, hvem der tilbyder camps.

Hvem står bag?

JazzCamp for Piger er arrangeret af JazzDanmark, som er genreorganisationen for jazz i Danmark. 

Tag et smugkig ind i et af øvelokalerne under JazzCamp for Piger i Børnekulturhus Ama'r

Hør hvad børnene, der allerede har prøvet JazzCamp for Piger, siger om at være med

SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at skrive til projektleder Agnete Seerup hos JazzDanmark på agnete@jazzdanmark.dk

Du kan melde dig ind i facebook-gruppen "JazzCamp for Piger" for at holde dig opdateret om, hvor der bliver afholdt camps i 2020.

HER KAN DU FØLGE #JAZZCAMPFORPIGER
 

JazzCamp for Piger er et projekt, der siden 2014 har været arrangeret af JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival i samarbejde med lokale musikskoler- og insitutioner og med venlig støtte fra en række fonde, som du kan se logoerne på her til højre -->.

 

Fra 2020 er det udelukkende JazzDanmark ,der står for projektet.

Læs mere og følg med på www.jazzdanmark.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now